Visst minns vi väl alla tiden då gula sidorna och telefonkatalogen var något självklart i våra liv? Varje år damp den ner i brevlådan, för att sedan placeras så nära telefonen så möjligt. I dagens samhälle ser det dock lite annorlunda ut. Telefonkatalogen dimper fortfarande ner i brevlådan, men nu fört iden så är det få som väljer att faktiskt behålla den. För oftast så slutar det med att telefonkatalogen hamnar i sopnedkastningen och sedan i pappersbruket.

För i dagens moderna samhälle så behöver vi ju inte telefonkatalogen. Dess funktion har i princip kommit att bli meningslös i takt med att Internet har växt sig allt starkare på nätet. För i dag så kan du finna all den information som ryms i telefonkatalogen på nätet, och det är få nummer till privatpersoner och företag som du inte hittar på Internet.

tack vara alla bra tjänster som till exempel Offerta.se, så slipper vi leta runt land o rike för att hitta en bra hantverkare för ett bra pris. Likaså om du behöver en städare, målare eller någon som hjälper dig med andra sysslor i hemmet. Samma sak gäller egentligen oavsett vilken tjänst det är du söker, allting finns i dag att ta del av på Internet. Något som är betydligt mcyket bättre och smidigare än vad det var för ca tio år sedan.

 
 
 
Kontakt: info@booyaka.se.