iPhone 8 och den lite mer exklusiva iPhone 8 Plus lanserades tidigare i höst. Det är inte de mest upphaussade mobilerna från Apple, men en ny Apple-produkt är alltid en ny Apple-produkt. Det kan vara så att det som är dåliga siffror för Apple skulle vara fantastiska siffror för ett annat företag. Än så länge vet vi dock inte. 

Iphone 8 i butikOm du har köpt en iPhone 8 vill du naturligtvis skydda den från skador. Då är ett iPhone 8 fodral från Phonelife en bra investering. Det händer nämligen varje mobilägare att man tappar sin telefon, och har man riktig otur tappar man den mot ett hårt och ojämnt underlag, som kullersten. Har man ett bra fodral är chansen större att luren klarar sig.

Hur många exemplar av iPhone 8 har sålts? Det är det ingen som vet ännu. Apple kommer att avslöja detta i sin kvartalsrapport som släpps 2 november, skriver MacWorld. Det är även denna dag som iPhone X släpps till allmänheten.

Det som står klart redan nu är att telefonen har sålt bättre än vad de första rapporterna indikerade, men åttan och iPhone 8 Plus har inte varit de försäljningssuccéer som Apple-produkter ofta är.

Ljudproblemet är löst

Helt problemfri var inte lanseringen av iPhone 8. Flera medier rapporterade om problem med ljudet, framför allt under samtal, när man använde telefonens samtalshögtalare.

Har du införskaffat dig en Iphone 8 och upplever brus under telefonsamtal? Du är inte ensam. Apple bekräftar att problemet förekommer i vissa telefoner. Det är ännu oklart var som orsakar bruset, men Apple jobbar på att lösa problemet

I och med uppdateringen till IOS 11.0.2 löstes dock detta problem, skriver Mobil.se. Ett problem som dock kvarstår är att batteritiden är dålig. Kanske kommer detta att åtgärdas med en senare uppdatering, men tills vidare kan det vara smart att komplettera inköpet av fodral med en powerbank. Även sådana finns att köpa hos Phonelife.

 
 
 
Kontakt: info@booyaka.se.