Även om teknik är något fantastisk och nödvändigt, så måste jag ju själv i alla fall inse att det inte är min största favorit direkt. För nästan alltid när jag ska mecka med något tekniskt, oavsett om det handlar om en enkel TV eller en mp3-spelare, så går det nästan alltid tå pipsvängen. Något som faktiskt börjar gå mig lite på nerverna nu.

Och droppen var nog häromdagen när min vän och jag skulle kolla på gamla Disneyfilmer. Vi råkar nämligen ah en tendens av att vilja återuppleva vår barndom emellanåt, och tycker därför att en snutt Lejonkungen eller Snövit kan göra susen för barndomsminnena. Nu råkar det ju dock vara som så att just på den tiden då vi kollade på Disneyfilmer, ja då var ju inte ens DVD:n uppfunnen. Det enda som gällde var ju VHS och video, något som man ju inte riktigt är tekniskt beredd på i dagens digitala samhälle.

Sagt och gjort, försök överför VHS till DVD så skulle ni förstå varför jag hade så mycket agg gentemot all typ av teknik. För ingenting gick ju som jag hade tänkt mig, och vår härliga filmkväll med DIsney slutade i total kaos. Så här i efterhand så vet jag att det bästa nog alltid är att be ett proffs hjälpa dig. Men alla ni kvinnor där ute vet ju hur trött man ibland är över att be om hjälp jämt och ständigt.

 
 
 
Kontakt: info@booyaka.se.