Att ha en bra hemsida som både är lätt att hitta till och enkel att förstå väl inne på den är idag A och O om man har ett företag. Oavsett bransch eller storlek på företaget på måste man finnas på internet för att potentiellt blivande kunder ska kunna hitta er när de söker efter den tjänst som ert företag erbjuder. På grund av stor konkurrens mellan många företag i de flesta branscher så är det såklart viktigt att man antingen sticker ut ur mängden, har en innovativ och eftertraktad produkt, en spännande men enkelt hemsida eller viktigast av allt; är synlig.

Det absolut bästa är att marknadsföra sig via många olika kanaler samtidigt. Försök helst att bli synlig genom alla varianter nedan.

•    Traditionell marknadsföring via tidningsannonser, affischer på offentliga platser, reklampelare etcetera.
•    Onlinemarknadsföring via bloggar, nättidningar, sociala medier etcetera.
•    Att marknadsföra sig via profilprodukter som pennor, block, paraplyer etcetera med företagsloggan är underskattat. Axonprofil.se är experter på området och hjälper er gärna.
•    Events. Att bjuda in befintliga och potentiella kunder till event, mingel eller afterwork lite då och då är ett bra sätt att komma i kontakt med kunderna. Se även till att fixa bra, lite större, fester vid speciella releaser etcetera. Att bjuda in till förmånliga events där det bjuds på snittar, champagne, öl och goodiebags är sådant som verkligen kommer ge er ert bra rykte.

 
 
 
Kontakt: info@booyaka.se.