Att handeln på nätet är någonting som har ökat de senaste åren kan vi nog alla konstatera.  Men att just försäljningen av batterier på nätet har ökat markant, är nog aningen mer förvånande. Men å andra sidan så är väl kanske inte detta särskilt konstigt. För när det kommer till handeln på nätet, så kan man i dagen samhälle aldrig riktigt vara säker på vad som sälj bäst. Nu för tiden kan det vara vilken pryl som helst som ökar i popularitet, allt ifrån linser till glödlampor.

Den generella uppfattningen om vad som köps mest på nätet brukar vara att det är just kläder eller skor. Detta kan man nog hänföra till tiderna då många handlade på postorder, och nätet har liksom kommit att bli dennes motsvarighet. För även om man ju fortfarande kan handla kläder och andra prylar på postorder, så är det ju på tok mycket enklare att köpta det på nätet än via en tidning.

Så frågan är huruvida man kommer att kunna köpa vad som hest på nätet i framtiden, för man kan ju nästan säga att det är dit vi är på väg. och gällande postorder, så kan vi nog konstatera att det kommer bli mer och mer utdött.

 
 
 
Kontakt: info@booyaka.se.