http://www.dreamstime.com/-image22437884I ett samhälle där vi inte kan eller vill vara frånkopplade omvärlden är det viktigt att vara rätt utrustad. För är vi inte det är vi inte med i svängarna. Och att vara med i svängen är viktigare än någonsin. När det kommer till att välja den rätta telefonen är det även viktigt att se till alla fördelar runt omkring. Är en reparation av nokia eller en iPhone något man kan göra enkelt eller kräver det mycket jobb. Sedan har det blivit så att man tenderar att köpa samma mobil som sin umgängeskrets har. Kanske för att det ökar chansen att någon annan har laddare så att man alltid har batteri.

Välj rätt i djungeln

Det finns många bra telefoner att välja mellan. iPhone är omåttligt populär och det finns nästan oändligt många skal att köpa till för att få lite mer personlighet. Gillar du designspåret men inte vill ha en iPhone så kan HTC One vara mobilen för dig. Här finns massa roliga funktioner och en design som ögat inte får ont av. Och vill du ha lite mer teknik och feature så är det den galaktiska telefonen Samsung som du ska vända dig till. Och är det storleken som drar är LG Optimus G Pro den största telefonen av dem alla.

Men, lite förvånande så kan vi meddela att om du vill ha bra täckning så kan det vara värt att plocka fram din gamla mobil då den har ungefär 20% bättre täckning. Så är det viktigt att kunna vara nåbar och ringa samtal kan en äldre telefon vara något för dig och om du vill ha spel, appar och nya härliga funktioner inpackat i en snygg design så är det bara att välja och vraka bland de nya snygga telefonerna. Tänk på att utgå från dig själv och dina behov så kommer du inte att göra fel var.

 
 
 
Kontakt: info@booyaka.se.